Cautare

5129 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2010 botosani" (6.69 secunde)
O fata de 13 ani a fost internata la sectia de neuropsihiatrie din Botosani dupa ce a baut la zilele orasului.
Cele doua parti nu au ajuns la un numitor comun, iar tehnicianul a considerat ca cea mai buna varianta este intreruperea colaborarii.Valeriu Iftime este dezamagit de alegerea antrenorului, dar este constient ca FC Botosani va functiona la parametri optimi si fara acesta.
Marius Croitoru, fostul antrenor al lui Joyskim Dawa de la FC Botosani, a vorbit despre fostul sau elev care a semnat cu FCSB.
Universitatea Craiova a castigat partida cu FC Botosani din etapa a saptea din Liga 1 cu scorul de 1-0, dupa un gol marcat in prelungiri.
FC Botosani: 1. Ed. Pap - 2. Sno, 6. Dican, 21. Boli, 30. Tiganasu - 4. Ivanov, 25. Sylla, 16.
Un barbat din Botosani si-a injunghiat sotia in timp ce aceasta dormea, apoi a fugit inarmat cu cutitul pe strazile orasului.
Un carambol in care au fost implicate o cisterna plina cu motorina si doua autoturisme a fost suprins de camera de bord a unui participant la trafic, in Catamaresti-Deal, judetul Botosani.
Caz cutremurator intr-o comuna din Botosani. O adolescenta de doar 15 ani ar fi fost violata de tatal si de ce trei fratii ai sai cu acordul mamei.
Echipa lui Gica Hagi a facut spectacol cu FC Botosani, scor 8-0, iar echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu Chindia Targoviste, scor 2-0.
Transportat initial la Spitalul Orasenesc Saveni, barbatul a fost transferat la Botosani, din cauza ca starea lui se agrava. ... Primul dintre ei, seful Postului de Politie Albesti, Stelian Anuta, a fost declarat nevinovat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.
Partida dintre FC Botosani si CFR Cluj s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, in etapa 20 din Liga 1, dupa un gol controversat marcat in prelungiri de moldoveni.
O actiune organizata vineri in judetele Botosani, Galati, Iasi, Maramures, Satu-Mare, Suceava, Tulcea si Vaslui a dus la confiscarea a jumatate de milion de tigarete de contrabanda. ... La Botosani, politistii au confiscat tigari de contrabanda in valoarea de numai 1.200 lei.
O actiune organizata vineri in judetele Botosani, Galati, Iasi, Maramures, Satu-Mare, Suceava, Tulcea si Vaslui a dus la confiscarea a jumatate de milion de tigarete de contrabanda. ... La Botosani, politistii au confiscat tigari de contrabanda in valoarea de numai 1.200 lei.
Prins la finele anului trecut si extradat, barbatul a solicitat rejudecarea, iar saptamana trecuta Tribunalul Botosani i-a redus pedeapsa cu un an. ... Cu toate acestea, galateanul a hoinarit prin Europa mai bine de 11 ani, dar intre timp magistratii Tribunalului Botosani l-au condamnat in lipsa.
Spitalul de Recuperare "Sfantul Gheorghe" din Botosani a fost tinta unui atac informatic.
Plutonierul Lucian Ionel Lunic de 30 de ani, de la Garda de Interventie Trusesti, ridicat de mascati in noaptea de duminica spre luni in urma unei operatiuni organizate de Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
Decizia a fost pronuntata pe 25 octombrie, de Judecatoria Botosani, insa nu este definitiva si poate fi atacata in recurs la Tribunal. ... Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani si Directia Generala Anticoruptie, insa barbatul s-a declarat nevinovat.
Valeriu Iftime (62 de ani), finantatorul celor de la FC Botosani, a dezvaluit suma de bani pe care a pierdut-o pana acum de cand se afla in fotbal.
Politistii botosaneni au retinut o femeie de 37 de ani, din municipiul Botosani, pentru proxenetism. ... Tinerele erau luate de taximetristi sau de alte persoane si duse in diverse locuri din judetul Botosani, despre una dintre fete spunandu-se ca era infectata cu virusul HIV.
Un groaznic accident feroviar s-a petrecut, cu putin timp in urma, in Mascateni, judetul Botosani. ... Impactul a fost deosebit de puternic", a declarat Simionescu Cristian, Ambulanta Botosani.
google-analytics.com